Гарбузове Dobre Mylo

Сьогодні Хеловін, це свято в Україні тільки набуває своє популярності. І мова піде про гарбузи, точніше про гарбузове мило. Це DOBRE MYLO нікого не налякає, а натомість подарує шкірі м'якість і догляд. Скраб середньої жорсткості підніме ваш настрій, надихне на нові звершення.


В минулому огляді я писала що з Добрим Милом знайома давно. В Українській коробочці краси WonderBox був маленький брусочок: рослинне тверде мило гарбузове.




Але з такого маленького шматочка не можливе скласти повну картину хочеться побільше




ще більше


Добре Мило дало мені таку нагоду тепер у мене два гарбузика: маленький і здоровий. Зранку маленький, ввечері великий. І дні вже не такі похмурі.


Trick or treat?




Як Ви давно мріяли про справжнє натуральне гарбузове мило! Гарбуз – український скарб за своїм складом та наявності у ньому вітамінів та очищуючих компонентів.
Перше враження від цього мила – неперевершений аромат! Завдяки щедрому вмісту пряностей та спецій! У ванній кімнаті займає почесне перше центральне місце.
М'яко очищує шкіру, наповнюючи вітамінами, додає природний рум'янець та робить шкіру всього тіла неперевершено чистою.


Склад: Рослинні олії: олія кокосу рафінована, олія какао нерафінована, олія насіння соняшника нерафінована, олія насіння білої гірчиці власного виробництва, олія рижія власного виробництва.



Пережир: 3% олія авокадо.



Поживності: свіжий гарбуз, натуральний бджолиний мед «Різнотрав’я», натуральне коров’яче молоко домашнє, спеції: кориця, гвоздика, мускатний горіх, бадьян, натуральний шовк.



Без додавання води!


Аромат: сильний, пряний, теплий, приємний десертно-гарбузовий.




Без температурної обробки!



Остання партія була виготовлена холодним способом від 02 лютого 2016 року.



Підходить для всього тіла. Особливо для жирної шкіри, схильної до висипань. Для сухої шкіри стане у пригоді під час теплого сезону року, коли виникає підвищений рівень виділення підкожного жиру.


Ручна робота!



Нетто: 100 грамів.




Продукт був наданий для незалежного тестування Dobre Mylo



Коментарі

Популярні публікації