UAbox серпень 2015

Я продовжую своє знайомство з українськими коробочками краси

Зараз це UAbox

Інформація: Сервіс UAbox дає можливість познайомитись з новими брендами або з новими продуктами твоїх улюблених брендів.
Щомісяця ми будемо надсилати тобі декілька (від 4 до 8) косметичних продуктів.

Ти можеш замовити для знайомства щомісячну коробку UAbox або одразу оформити підписку на 3 місяці.

Для найвибагливіших поціновувачів усього, що пов'язане зі світом краси та моди ми пропонуємо спеціальний продукт "UAbox преміальний".

Цей продукт пропонує окрім знайомства з косметичними засобами, можливість брати участь в майстер-класах, семінарах та заходах за участі провідних косметичних марок України.

У кожній коробці UAbox преміальний на тебе чекатиме відповідне персональне запрошення.

Насолоджуйся життям! Насолоджуйся красою! Насолоджуйся UAbox!


Ось і коробочка вже в мене. Я замовила еко-UAbox за 190,00 грн. також можна ще замовити за 230,00 грн. Не дочекаюся, щоб подивитися що там в середині.


Але одна ненажера мене випередила(


Радій життю насолоджуйся UAbox



І ось що було в середині коробочки


Інформація про продукцію:

1) Lac Sante Face Beauty Delicate Cleansing Emulsion


Основа засобу - рапа Сакского озера, яка збагачує шкіру природними мінералами, має антисептичну та зволожуючу дію. Масло авокадо в складі емульсії пом’якшує і зволожує шкіру, колоїдне срібло захищає клітини від руйнування, вітамін Е покращує еластичність, молочна кислота стимулює оновлення, а пантенол надає антистресову дію. 

Країна виробник: Україна
Об’єм: 50 мл.
Вартість: 100 мл - 190 грн.

2) Суха мінеральна чистка «Beauty You»


Наповнює клітини необхідними мінеральними речовинами, відновлює та освіжає шкіру, глибоко очищує і вирівнює поверхню обличчя. 

Комплекс природних мінералів абсорбує жир і токсини, виводить їх зі шкіри. Відновлює обмін в клітинах та продовжує їх життєвий цикл. Глини сприяють поліпшенню живлення епітелію і клітковини з середини. 
Шкіра насичується вологою, розгладжується та відбілюється. Сухі розмелені трави та висівки зволожують шкіру і надають сяючий вигляд.

Країна виробник: Україна
Об'єм: 80 мл.
Вартість: 80 мл - 162 грн.

3) лак Sally Hansen Extreme Wear Nail Color 


Лаки для нігтів від Sally Hansen є прикладом гарної якості за доступну ціну. Серія Extreme Wear забезпечує тривалий результат, а також зміцнює нігті. З приємних бонусів в переліку інгредієнтів слід відзначити екстракт зеленого чаю та вітаміни. Пензлик у формі Perfect Glide забезпечую більш точне та рівне нанесення лаку. 

Країна виробник: Україна
Об'єм: 11.8 мл.
Вартість: 12 мл - 69 грн.

4) Кремові рум'яна ArtDeco Cream Rouge for Cheeks and Lips


Кремовий косметичний засіб 2 в 1 – рум’яна для щік та губ. Текстура базується на найдрібніших мікропігментах, які змішані з ніжною олією та воском, це дозволяє рум’янам легко наноситись на поверхню шкіри. Поєднання вологого та сяючого ефектів, дозволяють шкірі виглядати гладенькою, здоровою, не залишаючи при цьому почуття липкості. Кремові рум’яна дарують щокам свіжість, а губам м’якість та гладкість. Рум’яна використовуються дуже легко і залишають приємне відчуття після нанесення. 

Вартість: 4 гр - 179 грн.

5) Лосьйон для тіла Duck Island 


Натуральний лосьйон для тіла Duck Island подарує вам надзвичайне почуття легкості та спокою. Легка текстура швидко вбирається і відновлює шкіру, позбавляє відчуття сухості і стягнутості шкіри, а приємний легкий аромат огортатиме вас ще тривалий час. 

Країна виробник: duckisland.co.uk
Об’єм: 50 мл.
Вартість: 250 мл - 256 грн.

6) Крем-гель ЯКА Оливковий


Олива – джерело молодості і краси, живить і захищає клітини шкіри. 


Оливкова олія чудово підходить для сухої і чутливої шкіри, пом’якшуючи її і перешкоджаючи втраті клітинами вологи. Масло також має охолоджуючу дію, розгладжуючи зморшки і запобігає їх появі. 

Країна виробник: Україна
Об’єм: 200 мл.
Вартість: 200 мл - 42 грн.

Також були дві мініатюри тональної основи від: MAX FACTOR і BOURJOIS


Іще магніт (висить у мене тепер на роботі), шоколадка (вже немає) і листівки з інформацією про те що в коробочці.


Мені сподобалась дуже коробочка UAbox особливо Lac Sante, Beauty You та ЯКА. Ось за іншим гелем від ЯКА я зараз піду в UAKrasa 

Кого зацікавила коробочка ще можна замовити на сайті uabox.com.ua

А наступна моя коробочка краси буде знову WonderBox Тому що, хто зможе від цього відмовитись 

Коментарі

Популярні публікації