Крем з екстрактом фіалки від Beautiful You


Коли на вулиці холод, вітер, дощ і важкі свинцеві хмари. То дуже хочеться легкості, тепла і що б хтось дбав про тебе. І це все я знайшла


Він не тільки ніжний, але і має протизапальний та антисептичний вплив, усуває жирний блиск, відбілює шкіру, ефективно протидіє першим ознакам старіння.


Екстракт фіалки нормалізує діяльність сальних залоз пом'якшує і заспокоює шкіру, стимулює виробництво епідермальній гіалуронової кислоти. На протязі всього дня ваша шкіра просто відпочиває і ніякі стреси їй не страшні.


Рисовий крохмаль забезпечує тривалий матовий ефект протягом дня. Немає нічого краще доглянутої шкіри.


β-глюкан очищує шкіру, допомагає в боротьбі з акне і активує захист клітин продовжуючи їх життєвий цикл. Шкіра просто сяє.


Об'єм: 50 мл.


Спосіб застосування: нанести невелику кількість крему на очищену шкіру, рухаючись пальцями уздовж масажних ліній обличчя.


Склад: вода, цетиариловий спирт (і) гліцерил стеарат (і) пальмітоіл (і) гідролізат протеїнів пшениці (і) ізофлавони сої, ши олія, лісового горіху олія, екстракт фіалки триколірної, бета-глюкан, рисовий крохмаль, рисова олія, ксантанова камідь, д-пантенол, вітамін Е, ефірна олія лимону, ефірна олія чайного дерева, бензиловий спирт, бензойна кислота, дегідроацетонова кислота.




Моя шкіра тепер стала такою ніжною, що мене перестала тривожити погана погода за вікном. Матуючий крем з екстрактом фіалки може додати барв і легкий аромат фіалки в кожен ваш похмурий день.


Продукт був наданий для незалежного тестування "Beautiful You" українська еко-косметика

Коментарі

Популярні публікації