Каштани і кава від Beautiful you

Про догляд за шкірою навколо очей ми частіше забуваємо. Очі це дзеркало душі, і щоб вони не показували ваш справжній вік, потрібен догляд.


Якщо ви такі як я, і не дивлячись, що завтра рано вставати, дивитесь новий епізод улюбленого серіалу в оригіналі. Хіба це важливо що різниця в часі складає +7 годин. А потім кава кращий друг. Але я знайшла вихід



Застосування: легкими рухами нанести засіб на очищену шкіру навколо очей


Щоб був захист від дії радикалів, живилась шкіра та активізувались процеси відновлення колагену потрібно зранку і ввечері користуватися сироваткою поліфенольною антиоксидантною з кофеїном.


Сироватка має яскраві противікові та регенеруючі властивості. Полiфеноли винограду - відновлюють пружність шкіри, кофеїн - має виражену тонізуючу дію і екстракт каштану - підвищує тонус шкіри.


Склад (UA): вода, олія виноградних кісточок, капрілік / каприк тригліцериди, екстракт каштана, цетеариловий спирт (і) гліцерин стеарат (і) пальмитоил гідролізат протеїнів пшениці (і) ізофлавони сої, поліфеноли винограду, Д-пантенол, кофеїн, вітамін Е, вітамін С, алантоін, бензиловий спирт, бензойна кислота, дегідроацетоновая кислота, ефірна олія бергамоту, ефірна олія ялівцю.



Пляшечка гарно вміщається в руці, і не займе багато міста в вашій подорожній сумці. Помпа легка в використанні. Потрібно трішечки засобу нанести подушечками пальців на кісточку під очима. Він такий легкий і ніжний, ви не відчуєте ніякої стягнутості.


Об'єм: 30 мл.


Країна виробник: Україна


Колір: білий


І тепер вам ніхто не дасть пораду що потрібно виспатись, а тільки будуть питати: чому ви п'єте третю чашку кави, а вигляд маєте наче повернулися з відпустки.


Продукт був наданий для незалежного тестування "Beautiful You" українська еко-косметика

Коментарі

Популярні публікації