Конопляне Dobre Mylo

Якщо вам набридли м'які ведмедики, листівки з сердечками.. вся ця романтика 14 лютого і 8 березня, то ви потрапили туди куди потрібно ⇰


Dobre Mylo Конопляне – для мене це мило–скраб, і дуже сильний скраб. Якщо у вас ніжна і чутлива шкіра воно вам не підійде. Я ним користувалась раз в тиждень в неділю, щоб набратися бадьорості на цілий тиждень наперед. Має чудову піну, зволожує шкіру, після використання мила хочеться накинути теплий плед і пити какао з маршмеллоу.



Шедевр мильної історії ДОБРЕ МИЛО. Таке мило є тільки в нас!! Ми спеціально заморочуємося та виготавлюємо свою конопляну олію, ще влітку заготовлюємо та висушуємо листя коноплі, а також додаємо жмих від конопляної олії. Щоб Ви моги тільки переконатися в якості нашої продукції та відрізнити наше конопляне мило від іншого!



Особливість конопляного мила полягає в тому, що дія конопляних продуктів одночасно сильно очищує та зволожує шкіру. Ви будете відчувати ефект одразу! 



Що це означає на практиці? Наприклад, Вас покликали на побачення та необхідно негайно привести себе до ладу. В нагоді стане Конопляне мило, яке миттєво очистить шкіру, а поживні компоненти миттєво будуть зволожувати Вашу шкіру. Нема необхідності проводити декілька процедур або чекати з моря погоди. Ефект від конопляного мила Ви відчуєте одразу.


Склад:
Рослинні олії:
олія кокосу рафінована,
олія насіння коноплі власного виробництва (30%+),
олія какао нерафінована,
олія насіння білої гірчиці власного виробництва,
олія насіння рижія власного виробництва.


Пережир: 5% олія насіння коноплі власного виробництва.


Поживності:
молоко коров'яче натуральне свіже домашнє,
свіже козине молоко,
жмих насіння коноплі власного виробництва,
конопля суха власного виробництва,
натуральний шовк,
натуральна бавовна.



Аромат: горіхово-конопляний з легкими нотками лимону та пряностей.


Без температурної обробки!


Остання партія була виготовлена холодним способом від 02 лютого 2016 року.


Підходить для всього тіла. Ідеальне для проведення піллінгу та скрабування.


Ручна робота!



Нетто: 100 грамів.



Ви можете сказати: я дівчина і хочу ніжності. Але потрібно виходити із зони комфорту, щоб навчитися дивуватися і дивувати...  

Коментарі

Популярні публікації