Оптимальний баланс від Beautiful you

Маска пахне польовими квітами. Так і хочеться погуляти по полю, привести додому букет квітів. Але як що ви не налаштована до подорожей, то можна прийняти ванну і нанести маску на обличчя і провести Beautiful you терапію. Випити трав'яного чаю, розслабитися, а маска буде працювати. Потім ви відчуєте що вам все до наснаги.


Вона дуже економна. Не стягує шкіру, не пече що для мене дуже важливо. Легко наноситься, потім через 15-20 хв., просто змити водою. Маска доглядає за обличчя, воно набуває кращого вигляду.


Якщо ви хочете щоб ваше обличчя мало сяючий здоровий вигляд, то ви знаєте чим користуватися.




Завдяки підібраному співвідношенню очищаючих, відбілюючих та зволожуючих компонентів, маска оптимальний баланс швидко відновить шкіру та зробить її сяючою надовго.



Каолін очищує шкіру від продуктів обміну, матує, покращує обмінні процеси в тканинах та надає відбілюючого ефекту. Сечовина покращує стан водного балансу рогового шару і робить шкіру м'якою та шовковистою. Рослинний силікон ефективно розгладжує шкіру, робить її пружною і зволоженою, надає шкірі яскравість та здорового вигляду.


Застосування: Нанести маску щільним шаром на очищену шкіру обличчя, залишити на 15-20 хв., залишки зняти серветкою або змити водою. 



Склад (INCI): Aqua, Prunus amygdalus dulcis oil, Glycerin, Butyrospermum parkii oil, Koalin, Glyceryl Stearate, Potasslum stearate, Cetearyl Alcogol, D-pantenol, Titanium Dioxide, Konjac mannane, Urea, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate (and) Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Allantoine, Tocopherol Acetate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf essential oil, Rosemary (Rosmarinus Officinalls) Essential Oil, Benzyl Alcogol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.




Не містить силіконів, парабенів, барвників, продуктів тваринного походження та продуктів нафтохімічної промисловості.




Об'єм: 100 мл.





Країна виробник: Україна (UA)





Колір: білий





Консистенція: густа




Продукт був наданий для незалежного тестування  "Beautiful You" українська еко-косметика


Коментарі

Популярні публікації