морква, морський колаген і ліфтинг від ЯКА

Сьогодні я хочу зробити огляд про трьох різних засобів і в той час схожих. Всі вони мають різну упаковку і різну консистенцію. Але це всі засоби для обличчя і всі від торгової марки "ЯКА"


Скраб для обличчя Морквяний. На основі сухого екстракту моркви. Догляд за обличчям. 100% натуральне. Не містить синтетичних запашників, барвників та консервантів.



Я як власниця жирної шкіри, не повинна любити скраби, тікати від них подалі. Але ні, мені подобаються скраби в будь якому прояві. І для тіла і для обличчя. І я не змогла пройти повз скрабу Морквяного. Відчуваються на обличчі скрабуючі частинки під час миття, але вони не травмують шкіру, вони її готують до подальшого етапу догляду.



Скраб – це відшулушуючий засіб, який застосовується в додаткових процедурах по догляду за обличчям. Його основна дія - це глибоке очищення шкіри і видалення її відмерлих клітин. Після використання скрабу шкіра обличчя розгладжується, стає чистою, гладкою і оксамитовою, на ній прибираються всякого роду нерівності, помітно поліпшується колір обличчя. Відкриваються і очищаються пори, усувається лущення, шкіра краще збагачується киснем. Екстракт моркви - це потужний антисептик, джерело каротину, антиоксидант. Він має регенеруючу, омолоджуючу дію, активно живить шкіру, покращує колір обличчя, знімає втому. Регулярне застосування скрабу для обличчя «Морквяного» на основі сухого екстракту моркви дозволяє значно уповільнити процеси старіння шкіри, зберегти її молодою та свіжою.





Застосування: невелику кількість засобу нанести масажними рухами на обличчя. Використовувати після очищення шкіри. Рекомендовано користуватися засобом 1-2 рази на тиждень.


Об'єм: 100 мл.


Колір: світло-помаранчевий



*** ***


Флюїд для обличчя. Для ідеального зволоження на основі морського колагену. Догляд за обличчям. 100% натуральне. Не містить синтетичних запашників, барвників та консервантів.




Флюїд правда більше схожий на крем і я б сказала що він має  середньої легкості текстуру. А в іншому все гаразд, упаковка з зручну кришечкою. Засіб легко наноситься, і розподіляється на шкірі обличчя.


Флюїд для обличчя на основі морського колагену має легку текстуру, яка підходить для будь якого типу шкіри, особливо рекомендовано використовувати в спекотній літній період. Морський колаген - це гідролізований колаген високого очищення, який екстрагують зі шкіри морських риб. Морський колаген підвищує пружність і покращує текстуру шкіри, роблячи її більше гладкою та еластичною. Використання флюїду для обличчя для ідеального зволоження на основі морського колагену позитивно впливає на функціональний стан шкіри, сприяє зволоженню та поповнює втрату амінокислот в шкірі. Зміцнює та пом'якшує шкіру, підвищує її пружність. Також утворює на шкірі плівку, дає хороший зволожуючий ефект, має протизапальну дію.


Застосування: невелику кількість засобу нанести масажними рухами на обличчя. Використовувати після очищення шкіри. Рекомендовано користуватися засобом 1-2 рази на день.



Об'єм: 60 мл. 



Колір: білий 




*** ***

Гідро-гель. Для обличчя з ефектом міні-ліфтінгу на основі гідролізату молочних протеїнів. Догляд за обличчям. 100% натуральне. Не містить синтетичних запашників, барвників та консервантів. 




Гідро-гель. великий мінус пакуванню. Трете натискання і засіб вже не хоче виходить. Доводиться його розкручувати і так користуватися. Але це один недолік. Шкіра його швидко поглинає і цілий день триває відчуття свіжості.




Засіб використовується як основне або додаткове зволоження. Рекомендовано щоденне використання засобу після вмивання. Гідро-гель для обличчя з ефектом міні ліфтингу на основі гідролізату молочних протеїнів ніжно освіжає шкіру, нормалізує гідроліпідний баланс, заспокоює, зволожує і зміцнює структуру шкіри, роблячи її більш гладкою та еластичною. Гідролізат молочних протеїнів мінімізує реакції викликані подразненням шкіри, зменшує час запалення, прискорює відновлення фізіологічного стану шкіри. Завдяки потужній протизапальній дії ефективно захищає шкіру. Захисна дія гідролізату молочних протеїнів заснована на збільшенні життєздатності клітин. Гідролізат молочних протеїнів пом'якшує чутливу шкіру, сприяє її відновленню, захищає від навколишнього середовища, забезпечує рівну пігментацію.


Застосування: невелику кількість засобу нанести масажними рухами на обличчя. Використовувати після очищення шкіри. Рекомендовано користуватися засобом 1-2 рази на день.



Об'єм: 100 мл.



Країна виробник: Україна




Колір: прозорий


Коментарі

Популярні публікації