Фіалковий Beautiful you

Без тоніку я не уявляю свого дня. А ще він з фіалками, ця квітка така тендітна, маленька їй зажди потрібен догляд. Як і нашій шкірі. І щоб вона почувалась зволоженою і доглянутою я використовую тонік для жирної та проблемної шкіри з екстрактом фіалки від Beautiful you.



І моя улюблена кришечка: натиснув, наніс на ватний диск і потім на обличчя. Ох тепер доведеться купувати собі фіалку.



Мені дуже подобається дизайн баночки, дівчина з сукнею на одне плече, якраз зараз це на піку моди. А метелик який ненадовго присів на літеру "f", сама краса.


Тонік найкраще доглядав за моєю ніжною шкірою обличчя, вона наче розквітла, це дуже приємно.


Тонік для жирної та комбінованої шкіри з екстрактом фіалки старанно очищає та матує та готує її до наступних етапів догляду.


Екстракт фіалки має протизапальну, антебактиріальну та антисептичну дії, заспокоює та попереджує перші ознаки старіння шкіри. Молочна кислота відбілює шкіру, робить її гладкою і рівною, запобігає закупорюванню протоків сальних залоз. Морська сіль підсилює процес поділу клітин епідермісу і прискорює регенерацію пошкодженої шкіри.


Застосування: невелику кількість нанести на ватний диск і протерти обличчя. Підходить для щоденного використування.



Склад (INCI): Aqua, Viola Tricolor Extract, Lactic acid, Babassu Oil Glycereth-8 Esters, Maris Sal (sea salt), Citrus limonum essential oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf essential oil, Benzyl Alcogol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.



Не містить спирту, парабенів, барвників, продуктів тваринного походження.


Об'єм: 150 мл.


Країна виробник: Україна



Колір: прозорий



Консистенція: рідка


Продукт був наданий для незалежного тестування компанією  "Beautiful You" українська еко-косметика

Коментарі

Популярні публікації