Новорічні подарунки від інтернет-магазину lacsante.shopium.ua

Інтернет-магазин lacsante.shopium.ua зробили мені подарунок на Новий Рік. Два подарунки. Один Альгінатна маска - гоммаж і Живильна маска для шкіри навколо очей Сьогодні піде мова про ALGAE GOMMAGE MASK

Інформація з інтернет-магазину:

Альгінатна маска - гоммаж з мінералами активно тонізує, зволожує, відновлює та захищає шкіру, знімає подразнення, стимулює обмін речовин і клітинне дихання, забезпечує анти-стрес ефект.


Ропа Сакського озера виводить шлаки, токсини, стимулює лімфодренаж, очищує пори, живить шкіру мінералами, має антисептичну та антибактеріальну дію.


Екстракт водоростей попереджує старіння шкіри, відновлює її тонус, пружність та еластичність, зменшує глибину зморшок, підтягує шкіру.


Маска-гоммаж містить комплекс вітамінів А, В1,  В2, В12, С, Е, макро- та мікро-елементи, рослинні протеїни, фолієву кислоту.

Екстракт алое глибоко зволожує, знімає подразнення, покращує загальний стан шкіри.


Олія жожоба - відновлює шкіру, покращує колір обличчя і вирівнює шкіру.


 Після використання Альгінатної маски-гоммаж:

- обличчя набуває свіжого та доглянутого вигляду;

- відбувається покращення кольору шкіри;

- підвищується тонус шкіри;

- відбувається загальне оздоровлення та відновлення шкіри обличчя;

значно покращується колір і тонус шкіри.


Спосіб використання

Нанесіть маску-гоммаж на чисте обличчя на 10-15 хв. Потім легкими рухами скочуйте маску зі шкіри, протріть шкіру тоніком або нанесіть крем ТМ Lac Sante
 

Склад:

Вода мінеральна з ропою Сакського озера, олія жажоба, фукус-гель, екстракти ламінарії, алоє, вітамін Е, Д-пантенол, альгінат натрію, алантоін, беатін, еуксил.



Торгова марка Lac Sante виникла в 2007 році завдяки ініціативі Українських та Датських фахівців. Результатом спільної роботи стали якісно нові рецептури і технології використання лікувальної грязі в косметології.

Нові засоби швидко завоювали інтерес косметологів та дерматологів як в Україні, так і Європі, але в результаті були доступні обмеженому колу людей. Висока ефективність і, що важливо-безпеку косметики Lac Sante зробила її популярною серед клієнтів, які особливо дбайливо і уважно ставляться до свого здоров'я.


Основною перешкодою на шляху до широкого поширення стала наукоємність косметики, її незвичайна текстура, колір, натуральні запахи, і необхідність ламати старі стереотипи про косметику серед українських покупців. Зокрема - недовіра до українського виробника. Через кілька років ТМ Lac Sante закономірно знайшла велику кількість постійних клієнтів серед думаючих покупців.

Біо-мінеральні засоби ТМ Lac Sante на 99% складаються з натуральних компонентів, активний складу яких також перевищує 90%. Завдяки такій високій концентрації цілющих речовин, а також їх багатофункціональним властивостям Ви без шкоди набудете видимий косметичний результат і оздоровите весь організм.

Я нанесла маску-гоммаж на обличчя на 15 хвилин. Маска не текла, я чекала слухаючи музику яка мені нагадала про українського блогера Олесю Кіріяку 


коли пройшли 15 хвилин я просто скатала її з обличчя. Разом з маскою зійшло і лущення яке в мене було на шкірі. Так приємно стало. Шкіра почала дихати наче я відкрила вікно і вдихнула холодного морозного київського повітря. 

Також скоро буде огляд  на NUTRIENT MASK FOR EYES ZONE

Я рекомендую Альгінатна маска - гоммаж тим хто не просто хоче підтримати національного виробника, а й хоче спробувати щось якісне і дійсно дієве.

Продукт надано для незалежного тестування інтернет-магазином lacsante.shopium.ua

Коментарі

Популярні публікації