Прекрасні руки

Крем для рук такий же незамінний як і крем для обличчя. Тільки ми часто про нього забуваємо. І від цього наша шкіра рук страждає. Сказати по правді я теж забуваю, але коли нанесу з’являється купа справ яких не було секунду до того. Я ще не користувача тими кремами для рук які будуть наведені нижче.


1) Той самий! Справжній! Рідкий крем для рук




Призначений для зволоження та пом’якшення шкіри рук. Створений на основі гліцерину та високоефективних ліпофільних компонентів, які при систематичному застосуванні крему глибоко зволожують шкіру рук, роблять її ніжною та бархатистою. Крем містить все найнеобхідніше як для екстреної допомоги рукам, так і для гідного повноцінного щоденного догляду. Швидко вбирається, не залишаючи відчуття липкості. 

Випускається з 1960 року та користується незмінним успіхом.

Така важка скляна баночка. Буде цікаво щось історичне спробувати.

Країна виробник: Україна.

Об’єм: 115 мл.

2) Мой каприз - Glamour


Крем для рук і нігтів з норковою олією і паростками пшениці.


На стан рук негативно впливають: якість води, атмосферні фактори, авітаміноз, господарські роботи та т.д. Але в ваших силах подбати про шкіру рук.


Норковий жир і олія зародків пшениці, що входять в ніжний крем, забезпечують шкірі рук повноцінне живлення, зволення і пом’якшення, захищає шкіру рук від сухості, стягнутості і лущення, а також пом’якшує кутикули, піклується про нігтьові пластини. В результаті дії крему руки отримають привабливість і доглянутий вигляд.

О вже не дочекаюсь коли буду ним користуватися. Сподіваюсь на позитивний результат.

Країна виробник: Україна.

Об’єм: 100 мл.


Бажаю ваш всім приємних і не очікуваних вихідних. Завжди щось нове можна знайти в буденних речах.

Коментарі

Популярні публікації